Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • Затвердили Порядок надання допомоги постраждалим під час подій на Майдані

    Депутати затвердили порядок використання коштів обласного бюджету для надання щорічної матеріальної допомоги членам сімей загиблих/постраждалих осіб під час участі у масових акціях громадського протесту у зв’язку з річницею подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року. Порядок визначає механізм використання коштів обласного бюджету для надання ....

  • Депутатів у обласній Раді стало менше

    Відсьогодні двоє депутатів обласної Ради достроково складають свої повноваження. Напередодні Володимир Барцьось та Юрій Мазур написали заяви про припинення дії свого представницького мандата. Володимир Васильович Барцьось був обраний 2015 року в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Аграрної партії України. Протягом цього часу ві ....

  • 62 голосами підтримали звернення щодо обігу земель та розміру мінімальних пенсій

    Першим питанням порядку денного 41 сесії обласної Ради депутати розглянули звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо відкликання законопроекту 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» як такого, що загрожує стабільності в економіці та ....

Депутат обласної Ради організував студентську практику на своєму підприємстві Роздрукувати

Місяць тому було укладено угоду про співпрацю між Кондитерським Домом «Вацак» та Могилів-Подільським технолого-економічним коледжем Вінницького аграрного університету. Депутат обласної Ради, засновник Кондитерського Дому  Геннадій Вацак, розуміючи роль кадрового потенціалу, надав можливість і створив всі умови для якісної організації і  проведення практики в умовах виробництва.

- Студенти мають змогу закріпити здобуті в коледжі знання на практиці, побачити як працює кондитерське виробництво з середини, - розповідає Геннадій Вацак. -  Тоді вони краще розумітимуть свою майбутню професію. Виробництво у нас сучасне, тож і навички, отримані на ньому, відповідатимуть вимогам сьогодення. Ті  студенти, які найкраще себе зарекомендують, після закінчення коледжу отримають запрошення до нас на роботу.

Під час практики студенти поринули в атмосферу високотехнологічного виробництва та чіткої організації праці.  Долучилися до всіх етапів  технологічного  процесу, починаючи від підготовки сировини до оздоблення тістечок та тортів, а також отримали майстер-класи від досвідчених спеціалістів підприємства. Познайомилися з виробництвом, новітнім технологічним обладнанням провідних закордонних фірм, поринули в процес створення кондитерських виробів, долучилися до  злагодженої роботи працівників на кожній ділянці роботи, що вимагає відповідального ставлення до виконання своїх обов’язків.

- Практична підготовленість фахівців сьогодні є основним критерієм успішної професійної реалізації,  - зазначає Ольга Деркач, завідувач навчально-виробничої практики технолого-економічного коледжу. - Ми раді, що співпрацюємо з Кондитерським Домом «Вацак», адже підготувати висококваліфікованого спеціаліста, адаптованого до професійної діяльності без галузевого компонента - неможливо.

За переконанням викладача учбового закладу Галини Савицької, подібні заняття на виробництві дозволяють побачити сучасні основи технологічного процесу приготування кондитерських виробів, допомагають розвитку пізнавальних інтересів, самостійності творчих здібностей, вмінь самоосвіти, формують професійне мислення.

- Навчаюся  на ІІ курсі і вже знаю точно, що хочу бути кондитером, - ділилися враженнями студентка Любов Капацин. - Такі заняття дають можливість своїми очима побачити  весь технологічний процес приготування тортів, тістечок. Після практики я впевнилася в своєму виборі професії на всі 100%.

Студенти побачили  реальну перспективу обраного фаху і відчули її смак, скуштувавши солодощі, якими пригостив практикантів Геннадій Вацак.

Повернутись Створено: 14 червня 2017 року, 09:43 Переглядів: 770

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація