Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • У Вінниці обговорили цілі та завдання нової Стратегії розвитку Вінниччини до 2027 року

    Минулого тижня у форматі фокусгруп відбувалось обговорення цілей та завдань нової стратегії регіону до 2027 року. Це вже друга зустріч з цих питань, кажуть в Агенції регіонального розвитку Вінницької області, але цей процес є динамічним: надходять нові пропозиції, уточнення від низки структурних підрозділів і виникає потреба для їхнього узгоджен ....

  • 46 депутатів підтримали звернення до Президента України щодо неприпустимості прийняття «формули Штайнмайера»

    Вінницька обласна Рада стала дев’ятою в Україні, яка прийняла позитивне рішення щодо звернення депутатів до Президента України Володимира Зеленського із закликом відмовитися від реалізації, так званої, «формули Штайнмайера», згідно з якою українська влада повинна відвести свої війська на Донбасі й дати провести вибори на окуповани ....

  • Вінниччина налагоджує співпрацю з Пакистаном

    17 жовтня відбулася офіційна зустріч голови обласної Ради Анатолія Олійника та голови облдержадміністрації Владислава Скальського із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні, Генерал-Майором у відставці Західом Мубаширом Шейхом та його заступником Зеб Алам Ханом. Також на зустрічі були присутні заступник Вінниць ....

Депутат обласної Ради організував студентську практику на своєму підприємстві Роздрукувати

Місяць тому було укладено угоду про співпрацю між Кондитерським Домом «Вацак» та Могилів-Подільським технолого-економічним коледжем Вінницького аграрного університету. Депутат обласної Ради, засновник Кондитерського Дому  Геннадій Вацак, розуміючи роль кадрового потенціалу, надав можливість і створив всі умови для якісної організації і  проведення практики в умовах виробництва.

- Студенти мають змогу закріпити здобуті в коледжі знання на практиці, побачити як працює кондитерське виробництво з середини, - розповідає Геннадій Вацак. -  Тоді вони краще розумітимуть свою майбутню професію. Виробництво у нас сучасне, тож і навички, отримані на ньому, відповідатимуть вимогам сьогодення. Ті  студенти, які найкраще себе зарекомендують, після закінчення коледжу отримають запрошення до нас на роботу.

Під час практики студенти поринули в атмосферу високотехнологічного виробництва та чіткої організації праці.  Долучилися до всіх етапів  технологічного  процесу, починаючи від підготовки сировини до оздоблення тістечок та тортів, а також отримали майстер-класи від досвідчених спеціалістів підприємства. Познайомилися з виробництвом, новітнім технологічним обладнанням провідних закордонних фірм, поринули в процес створення кондитерських виробів, долучилися до  злагодженої роботи працівників на кожній ділянці роботи, що вимагає відповідального ставлення до виконання своїх обов’язків.

- Практична підготовленість фахівців сьогодні є основним критерієм успішної професійної реалізації,  - зазначає Ольга Деркач, завідувач навчально-виробничої практики технолого-економічного коледжу. - Ми раді, що співпрацюємо з Кондитерським Домом «Вацак», адже підготувати висококваліфікованого спеціаліста, адаптованого до професійної діяльності без галузевого компонента - неможливо.

За переконанням викладача учбового закладу Галини Савицької, подібні заняття на виробництві дозволяють побачити сучасні основи технологічного процесу приготування кондитерських виробів, допомагають розвитку пізнавальних інтересів, самостійності творчих здібностей, вмінь самоосвіти, формують професійне мислення.

- Навчаюся  на ІІ курсі і вже знаю точно, що хочу бути кондитером, - ділилися враженнями студентка Любов Капацин. - Такі заняття дають можливість своїми очима побачити  весь технологічний процес приготування тортів, тістечок. Після практики я впевнилася в своєму виборі професії на всі 100%.

Студенти побачили  реальну перспективу обраного фаху і відчули її смак, скуштувавши солодощі, якими пригостив практикантів Геннадій Вацак.

Повернутись Створено: 14 червня 2017 року, 09:43 Переглядів: 736

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація