Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • 10 лютого стартував 17 обласний конкурс

    Конкурсна рада обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад О Г О Л О Ш У Є 17 обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад Згідно з розпорядженням голови обласної Ради від 06 лютого 2020 року № 40 «Про сімнадцятий обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад» та рішенням Конкурс ....

  • Підтримали Стратегію збалансованого регіонального розвитку Вінницької області до 2027 року

    На позачерговій 42 сесії обласної Ради депутати розглянули Стратегію збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року та план заходів на 2021-2023 роки. Стратегія розроблялась на основі чинного законодавства із використанням кращого європейського та українського досвіду робочою групою із розробки Стратегії збалансо ....

  • Розпочато громадське обговорення Стратегії 2027

    Вінницька обласна Рада оголошує проведення громадського обговорення проєкту рішення «Про Стратегію збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року», внесеного облдержадміністрацією на розгляд сесії обласної Ради. Пропозиції до зазначеного проєкту рішення просимо вносити на адресу обласної Ради до 13 б ....

Керівники органів місцевого самоврядування Румунії ознайомились з роботою ТОВ «Аграна Фрут Україна» Роздрукувати

9 липня голова обласної Ради Сергій Свитко та представники румунської делегації, в рамках візиту на Вінниччину, ознайомились з роботою ТОВ «Аграна Фрут Україна».

Як поінформував під час екскурсії генеральний директор Володимир Семенюк, ТОВ "Аграна Фрут Україна" було створено 26 травня 2000 року Австрійським акціонерним товариством "Штайреробст" та Українською фірмою "Адоніс ВВТ".

За його словами, підприємство, в першу чергу, орієнтовано на внутрішній ринок. Метою його діяльності є співпраця з національним виробником сільгосппродукції.

Товариство співпрацює з сільгоспвиробниками з багатьох областей України – Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Черкаської, Київської, Миколаївської та інших. Основними напрямами діяльності є виробництво концентрованих фруктових та овочевих соків; пюре в асептичній упаковці без будь-яких консервантів; виробництво фруктових наповнювачів до йогуртів з частинками фруктів і ягід.

Під час екскурсії іноземні гості ознайомились із процесом прийомки сировини, новими технологіями переробки, сортування і калібрування плодів, а також із виробництвом замороженої продукції.

Як було зазначено керівництвом, технологія та організація їхнього виробництва будується на передових технологіях зарубіжних фірм та забезпечується високоефективним обладнанням швейцарського виробництва. На підприємстві зайнято до 300 осіб штатних працівників, а також залучається більше півтори тисячі сезонних робітників.

– Те, що ми побачили сьогодні таке потужне виробництво, здивувало не тільки мене, а й моїх колег. Сподіваємося побачити ще багато цікавого, і дякуємо керівникам обласної влади, що вміють представити справжнє обличчя Вінниччини, – зазначила після проведеної екскурсії секретар Ясської повітової Ради  Лакраміоара Верніка.

Повернутись Створено: 10 липня 2015 року, 10:25 Переглядів: 3456

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація