Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • До завершення карантину обмежується допуск до приміщень обласної Ради та переноситься проведення чергової сесії

    Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з урахуванням рішення Обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуац ....

  • Уряд продовжив на всій території України дію адаптивного карантину до 22 червня

    З 22 травня в Україні стартує другий етап виходу з карантину. Обмежувальні заходи будуть скасовуватися за принципом адаптивності (тобто у кожному регіоні окремо), в залежності від ситуації на місці. Це дозволить тримати ситуацію з розповсюдженням вірусу під контролем. Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив на щоденному бри ....

  • Карантин в Україні продовжено до 22 травня

    Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів. У кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації. Відповідне рішення було прийняте сьогодні 4 травня на позачерговому засіданні Уряду. – Пом’якшення, які ми за ....

Керівники органів місцевого самоврядування Румунії ознайомились з роботою ТОВ «Аграна Фрут Україна» Роздрукувати

9 липня голова обласної Ради Сергій Свитко та представники румунської делегації, в рамках візиту на Вінниччину, ознайомились з роботою ТОВ «Аграна Фрут Україна».

Як поінформував під час екскурсії генеральний директор Володимир Семенюк, ТОВ "Аграна Фрут Україна" було створено 26 травня 2000 року Австрійським акціонерним товариством "Штайреробст" та Українською фірмою "Адоніс ВВТ".

За його словами, підприємство, в першу чергу, орієнтовано на внутрішній ринок. Метою його діяльності є співпраця з національним виробником сільгосппродукції.

Товариство співпрацює з сільгоспвиробниками з багатьох областей України – Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Черкаської, Київської, Миколаївської та інших. Основними напрямами діяльності є виробництво концентрованих фруктових та овочевих соків; пюре в асептичній упаковці без будь-яких консервантів; виробництво фруктових наповнювачів до йогуртів з частинками фруктів і ягід.

Під час екскурсії іноземні гості ознайомились із процесом прийомки сировини, новими технологіями переробки, сортування і калібрування плодів, а також із виробництвом замороженої продукції.

Як було зазначено керівництвом, технологія та організація їхнього виробництва будується на передових технологіях зарубіжних фірм та забезпечується високоефективним обладнанням швейцарського виробництва. На підприємстві зайнято до 300 осіб штатних працівників, а також залучається більше півтори тисячі сезонних робітників.

– Те, що ми побачили сьогодні таке потужне виробництво, здивувало не тільки мене, а й моїх колег. Сподіваємося побачити ще багато цікавого, і дякуємо керівникам обласної влади, що вміють представити справжнє обличчя Вінниччини, – зазначила після проведеної екскурсії секретар Ясської повітової Ради  Лакраміоара Верніка.

Повернутись Створено: 10 липня 2015 року, 10:25 Переглядів: 3622

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація