Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • До завершення карантину обмежується допуск до приміщень обласної Ради та переноситься проведення чергової сесії

    Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з урахуванням рішення Обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуац ....

  • Уряд продовжив на всій території України дію адаптивного карантину до 22 червня

    З 22 травня в Україні стартує другий етап виходу з карантину. Обмежувальні заходи будуть скасовуватися за принципом адаптивності (тобто у кожному регіоні окремо), в залежності від ситуації на місці. Це дозволить тримати ситуацію з розповсюдженням вірусу під контролем. Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив на щоденному бри ....

  • Карантин в Україні продовжено до 22 травня

    Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів. У кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації. Відповідне рішення було прийняте сьогодні 4 травня на позачерговому засіданні Уряду. – Пом’якшення, які ми за ....

Протягом двох днів підприємці підвищували навички бізнес-планування Роздрукувати

Відкрити власну міні-пекарню, організувати зелену садибу, запустити швейну майстерню – все це навчали на тренінгу «Бізнес-планування для підприємців». Майже два десятки підприємців та студентів, які зацікавленні у розвитку власної справи, розширенні бізнесу, залученні інвесторів, взяли участь у навчанні. Організатором заходу виступила  Агенція регіонального розвитку Вінницької області. Тренінг проведено в рамках виконання Плану дій реалізації «Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020».

Формат передбачав вивчення теоретичного матеріалу (30%)  і опрацювання його на практиці (70%). Під час теоретичної частини тренер Надія Карплюк  розповіла про структуру бізнес-плану та основні його складові, зокрема, маркетинговий, юридично-організаційний, календарний, виробничий, інвестиційний, операційний та фінансовий плани. Але більшість часу було зосереджено на роботі в групах над моделюванням трьох бізнесі – міні-пекарня, зелена-садиба, швейна майстерня з пошиття та продажу весільних суконь.

Організаторам вдалося створити відкриту та творчу робочу атмосферу, яка сприяла засвоєнню матеріалу, обміну професійними надбаннями. Саме це значно підвищило рівень ефективності тренінгу та сприяло налагодженню нових контактів.

Повернутись Створено: 10 грудня 2018 року, 10:57 Переглядів: 344

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація