Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

  • Вінницька обласна Рада оприлюднила інформацію щодо комунальних підприємств області

    Україна знаходиться на другому місці серед країн, що досягли найбільшого успіху у відкритті даних за останні чотири роки. Українські відкриті дані увійшли в європейський інформаційний простір і опубліковані на Європейському порталі відкритих даних europeandataportal.eu. ​Наразі Вінницька обласна Рада повністю виконала усі пункти постанови Кабіне ....

  • 15 мільйонів гривень виділено на закупівлю карет швидкої допомоги

    На пленарному засіданні 38 чергової сесії депутати підтримали проєкт рішення щодо внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік. Згідно з ним збільшується дохідна та видаткова частина обласного бюджету на 20 млн 149 тис. грн. Зокрема, збільшено видатки бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету Департаменту охорони здоров’я облдер ....

  • Перелік переможців 16 Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

    Цьогоріч на конкурс проектів розвитку територіальних громад подано 749 проектів. У 2018-му – 735 разом з екологічними. Враховуючи, що екологічних було 347, таким чином 2019 року кількість поданих громадами проектів збільшилась удвічі. Лише 13 проектів не набрали прохідних 60 балів (у 2017-му таких проектів було 100). Цього року потреба у ....

Протягом двох днів підприємці підвищували навички бізнес-планування Роздрукувати

Відкрити власну міні-пекарню, організувати зелену садибу, запустити швейну майстерню – все це навчали на тренінгу «Бізнес-планування для підприємців». Майже два десятки підприємців та студентів, які зацікавленні у розвитку власної справи, розширенні бізнесу, залученні інвесторів, взяли участь у навчанні. Організатором заходу виступила  Агенція регіонального розвитку Вінницької області. Тренінг проведено в рамках виконання Плану дій реалізації «Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020».

Формат передбачав вивчення теоретичного матеріалу (30%)  і опрацювання його на практиці (70%). Під час теоретичної частини тренер Надія Карплюк  розповіла про структуру бізнес-плану та основні його складові, зокрема, маркетинговий, юридично-організаційний, календарний, виробничий, інвестиційний, операційний та фінансовий плани. Але більшість часу було зосереджено на роботі в групах над моделюванням трьох бізнесі – міні-пекарня, зелена-садиба, швейна майстерня з пошиття та продажу весільних суконь.

Організаторам вдалося створити відкриту та творчу робочу атмосферу, яка сприяла засвоєнню матеріалу, обміну професійними надбаннями. Саме це значно підвищило рівень ефективності тренінгу та сприяло налагодженню нових контактів.

Повернутись Створено: 10 грудня 2018 року, 10:57 Переглядів: 172

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація