5 червня о 10.00 в сесійній залі обласної Ради відбудеться робоча зустріч з представниками окремих комунальних некомерційних підприємств у сфері охорони здоров’я.
 

Вітання

Голови Вінницької обласної Ради

Олійника Анатолія Дмитровича

В режимі повної ізоляції в області працює три заклади соціального захисту населення Роздрукувати

У системі соціального захисту населення Вінницької області функціонує 13 обласних закладів, де на стаціонарній основі перебувають 1753 особи похилого віку та особи з інвалідністю, що постійно потребують стороннього догляду.

В області також діють 36 територіальних центрів соціального обслуговування, у складі яких створено 24 стаціонарних відділення постійного проживання, де на сьогодні перебувають 533 клієнти.

З метою недопущення поширення коронавірусної хвороби серед клієнтів закладів сфери соціального захисту населення  було вжито низку заходів: призупинено відвідування клієнтів родичами, знайомими, волонтерами; на період карантину не дозволяється клієнтам залишати заклади; проводиться щоденний температурний скринінг персоналу та клієнтів; заклади, які не мають прямого сполучення з населеними пунктами, де проживають працівники, забезпечують їх довіз до місця роботи.

Сьогодні 3 обласних заклади працюють в режимі повної ізоляції – це обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку (Вороновицька філія); Тивріський обласний будинок-інтернат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку; Стрижавський дитячий будинок-інтернат. Усі заклади зі стаціонарним перебуванням клієнтів забезпечені запасами продуктів харчування на період карантину.

Працівники цих закладів заступають на вахтовий метод по 2 тижні.  Вони підписали добровільну поінформовану згоду, що в позаробочий час вони перебувають в домашніх умовах, дотримуючись максимальної ізоляції.

Заступниця голови  облдержадміністрації Наталя Заболотна запевнила, що проводиться щоденний моніторинг забезпеченості обласних закладів сфери соціального захисту засобами індивідуального захисту (маски, рукавички), дезінфекуючими засобами, продуктами харчування, перебування персоналу на лікарняних, кількості клієнтів, які захворіли на ГРВІ.

Повернутись Створено: 15 квітня 2020 року, 15:01 Переглядів: 208

Логін: *

Пароль: *

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація